L'Ajuntament de Sant Cugat convida a participar en una enquesta per millorar el civisme


  • Comparteix:

L'enquesta pot respondre's a la web municipal santcugat.org

L'enquesta pot respondre's a la web municipal santcugat.org

L'Ajuntament ha elaborat una enquesta ciutadana que, a través de la web municipal, permet als santcugatencs fer propostes per millorar les conductes cíviques al municipi. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar un nou impuls al programa de civisme 'Sant Cugat m'estima'.

El programa de civisme va començar fa dos anys, però ara se li vol donar un nou impuls. Mitjançant aquesta enquesta, el programa comença una segona etapa per tal de millorar les actitud cíviques i fer que la convivència entre els sancugatencs sigui millor. Així ho ha explicat Anna Soler, tècnica de l'Àrea Cívica de l'Ajuntament.

Anna Soler

Treballar per un major civisme fomenta una millor convivència entre els ciutadans.


A l'enquesta es poden respondre preguntes com quines són les actuacions que es creuen més útils i necessàries per fomentar el civisme, o qui es creu que ha de vetllar per la convivència. I és que per Soler, Sant Cugat té una sèrie de punts febles, com els grafitis, el vandalisme o la publicitat a les parets, que requereixen d'una major concienciació ciutadana i d'una lluita contra un indivisualisme cada cop major.

Anna Soler

Per tal de millorar el civisme, s'ha d'aconseguir una major concienciació ciutadana i lluitar contra el creixent individualisme dels santcugatencs.


L'enquesta es pot respondre a qualsevol dependència municipal, als districtes o a Internet, a l'adreça www.santcugatobert.org/enquestacivisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.