El comitè del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) arriba a un acord amb l'empresa i desconvoca les aturades


  • Comparteix:

Hospital de Terrassa

Hospital de Terrassa

El comitè d'empresa del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), on s'integren l'Hospital de Terrassa i la Unitat Assistencial del CAR, ha desconvocat aquest dijous la convocatòria de vaga de cinc dies prevista per a la setmana vinent. La decisió arriba després que l'empresa hagi anunciat que exclourà del pla d'empresa les afectacions laborals exposades pels treballadors.

L'anunci de la direcció del CST s'ha produït en la reunió de mediació que ha tingut lloc aquest dijous al departament d'Empresa i Ocupació, explica el comitè en un comunicat. Els representants dels treballadors valoren la mesura, però han demanat garanties jurídiques a la direcció perquè 'la resolució no sigui reversible'.

El Consorci Sanitari de Terrassa és una entitat pública de la Generalitat, l'Ajuntament de Terrassa i la Fundació Sant Llàtzer, i formada per centres d'atenció primària, l'Hospital de Terrassa i la Unitat Assistencial del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, entre d'altres equipaments.

La plantilla té 2.500 professionals que atenen més de 200.000 ciutadans del Vallès Occidental. 1.800 treballadors operen a l'Hospital de Terrassa i 30 més a la unitat assistencial del CAR, ubicada a l'avinguda de l'alcalde Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.