L'Ajuntament se suma al condol pel doble homicidi dels agents agents rurals a Lleida


  • Comparteix:

Lloc dels fets / Foto: ACN

Lloc dels fets / Foto: ACN

L'Ajuntament s'ha sumat a les 24 hores de dol decretades pel Govern des de la mitjanit de dissabte a diumenge pel doble homicidi de dos agents rurals aquest dissabte a Aspa, Lleida. El decret suspèn els actes de caràcter ludicofestius organitzats per la Generalitat. Es tracta del primer fet d'aquestes característiques que afecta aquest cos de seguretat des que es va fundar fa trenta anys.

També s'ha sumat a les mostres de condol la secció local de l'ADF amb un minut de silenci.



Els fets
Segons el departament d'Interior, un caçador ha disparat aquest dissabte intencionadament als dos agents, de 43 i 39 anys, quan aquests l'han aturat per fer un control rutinari. Després de l'homicidi, l'agressor, que no tenia permís per portar l'arma, hauria explicat els fets als seus companys de caça, que el van instar a trucar al 112. L'autor confés dels fets passarà a disposició judicial als Jutjats de Lleida aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.