L'EMD iniciarà al març obres per habilitar aquest any una part del futur pàrquing de Can Cadena


  • Comparteix:

Els terrenys on l'EMD vol fer el pàrquing / Foto: Google Maps 3D

Els terrenys on l'EMD vol fer el pàrquing / Foto: Google Maps 3D

L'EMD de Valldoreix començarà al març els treballs per arranjar la pastilla de terrenys de Can Cadena que possibilitaran la creació d'un aparcament públic. La previsió del govern és que una part d'aquesta parcel·la entri en funcionament aquest any de forma provisional i que l'espai pugui inaugurar-se el 2018. L'espai, de prop de 10.000 metres quadrats, oferirà 100 places.

L'EMD de Valldoreix va comprar a Fecsa-Endesa uns terrenys ubicats entre la carretera de la Floresta i la C16, a tocar de la rotonda de Can Cadena, per valor de gairebé 375.000 euros. A la darrera junta de veïns de Valldoreix, el president de l'EMD, Josep Puig, va estimar en 200.000 euros el cost de l'adequació de l'espai. Puig també va apuntar que, amb la compra dels terrenys, l'entitat municipal assumeix el cobrament del lloguer de les antenes de telefonia que fins ara tenia la companyia.

Les feines d'arranjament consistiran, inicialment, en el desbrossament i nivellament de la parcel·la per moure diverses línies elèctriques soterrades que ara travessen l'espai. L'actuació també possibilitarà unir tres instal·lacions per a telefonia mòbil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.