L'Ajuntament farà una inspecció de l'immoble okupat per La Xesca per revisar la solidesa de l'edifici


  • Comparteix:

La Xesca

La Xesca

L'Ajuntament farà una inspecció de l'edifici que La Xesca okupa des de fa cinc mesos, a l'avinguda de Cerdanyola 66, per comprovar la situació actual dels 'problemes estructurals' de l'immoble. Fonts municipals han confirmat a Cugat.cat que el col·lectiu ja ha rebut la notificació per procedir a la revisió de l'espai. És una actuació que es fa 'per responsabilitat' i en virtut del decret municipal que hi prohibeix 'fer qualsevol esdeveniment amb afluència de públic'.

El Casal de Joves La Xesca, amb qui Cugat.cat no ha pogut contactar, va engegar dijous passat la campanya 'Ni espais buits, ni projectes sense espais. Okupem l'absurd!', amb la qual desenvoluparà accions de suport a l'okupació. El col·lectiu té denúncia interposada pels propietaris, que han delegat la gestió a Solvia, immobiliària de Banc Sabadell.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.