Es presenten cinc noves candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El guanyador se sabrà el 6 de març

El guanyador se sabrà el 6 de març

El Club de Tennis Natació Sant Cugat, l'actor Francesc Orella, el Fons Social Sant Cugat, Àlex Florensa i la capitana de l'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, són les noves candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat de 2016. Aquestes nominacions se sumen a les 10 candidatures ja existents. La gala dels premis se celebrarà el 6 de març a dos quarts de vuit del vespre al Teatre-Auditori. A partir del 7 de febrer ja es podran recollir les invitacions a l'Oficina de Turisme.

Club de Tennis Natació Sant Cugat
El Club de Tennis Natació Sant Cugat celebra enguany el seu 50è aniversari. Per celebrar-ho, ha organitzat un programa d'activitats que volen conservar i difondre la memòria col·lectiva al voltant del club, fomentar la cultura de l'esport i associar l'entitat a la ciutat. Entre ells destaca el Campionat de Catalunya absolut de clubs, que es va disputar a les instal·lacions del Natació el desembre passat.

Francesc Orellla
L'actor rep la nominació per la seva interpretació de Merlí a la popular sèrie de TV3. A més, aquest juny farà 20 anys que resideix a Valldoreix. Orella, s'ha format a l'Institut del Teatre de Barcelona i al Herbert Berghoff Studio de Nova York, on ha fet cursos amb John Strasberg i Carol Rosenfeld, entre d'altres. El valldoreixenc va debutar a la televisió catalana amb sèries com 'Estació d'enllaç' (1994) i 'Secrets de Família' (1995). També ha participat a la ficció 'El Comisario' de Telecinco.

Fons Social Sant Cugat
El programa de préstecs sense interessos per a persones amb pocs recursos de la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur (ASCA) ha arribat aquest 2016 als tres milions d'euros concedits en 18 anys. El Fons Social, format per una vintena de socis, ha ajudat des de la seva creació l'any 1998 un total de 2.263 unitats familiars amb una mitjana de préstec de 1.300 euros per família.

Àlex Florensa
Amb 45 anys, l'aventurer i comunicador ha superat una addicció a l'alcohol i s'ha convertit en terapeuta i psicòleg clínic. L'any 2011 va crear el centre EINES a la ciutat per combatre les addiccions des del canvi conductual. A banda de les teràpies, Florensa fa conferències i tallers a alumnes d'ESO, Batxillerat i cicles formatius de les escoles de Barcelona i el Vallès.

Maria Rosa Tamburini
Tamburini fa més de 21 anys que juga al Patí Hoqueix Club Sant Cugat, i ha estat internacional amb la selecció espanyola i catalana. Des de fa 13 temporades és la capitana de l'equip. L'any 2016 l'equip va aconseguir la Copa Generalitat, la Supercopa Catalana i l'ascens a l'OK Lliga. Enguany, Tamburini no pot competir per la seva segona maternitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.