Un equip de nou alumnes del Viaró participa al torneig de robòtica First Lego League


  • Comparteix:

L'equip Ypsilon, format per alumnes del Viaró, va guanyar la final mundial del FLL de l'any passat

L'equip Ypsilon, format per alumnes del Viaró, va guanyar la final mundial del FLL de l'any passat

Un equip de nou alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Viaró participa aquest dissabte a la nova edició del torneig de robòtica First Lego League (FLL), que organitza per cinquè any l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Més de 300 estudiants de secundària organitzats en 32 equips dissenyaran i programaran els seus robots Lego per afrontar reptes que enguany estan relacionats amb la millora de la vida dels animals.

El director de l'Escola d'Enginyeria de la UAB i organitzador de l'activitat, Daniel Franco, ha explicat a Cugat.cat els valors educatius del torneig.

Daniel Franco

No només treballen la tecnologia i la robòtica i problemes tècnics, sinó que també els ajudem a preparar-se per al futur. Fomentem valors com la iniciativa, el lideratge, la capacitat de treball en equip, habilitats de comunicació i resolució de problemes. És una activitat molt completa.


Els equips, que es dividiran en torns de matí i de tarda, procedeixen de Cerdanyola, Sabadell, Terrassa, Montcada i Reixac, Barcelona, Rubí, Badalona, Manresa, Castellbell i el Vilar, Cornellà, El Masnou, l'Hospitalet de Llobregat i Sant Cugat. Els premiats accediran a la Gran Final FLL Espanya, que aquest any se celebra el 18 de març a Logronyo. El guanyador estatal anirà a la final mundial, que l'any passat va guanyar l'equip Ypsilon, format també per alumnes del Viaró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.