ERC-MES se suma a la reivindicació dels usuaris del pavelló de Can Llobet per millorar-ne la climatització


  • Comparteix:

Imatge d'un partit de futbol sala de l'Olimpyc Floresta al pavelló de Can Llobet

Imatge d'un partit de futbol sala de l'Olimpyc Floresta al pavelló de Can Llobet

ERC-MES dóna suport a les reivindicacions dels usuaris del pavelló de Can Llobet perquè el govern solucioni els problemes de climatització de l'equipament. La formació se suma a les demandes de la plataforma Escalfem Can Llobet i del consell de barri perquè l'Ajuntament comenci a resoldre aquestes necessitats en un termini de tres setmanes. En cas contrari, els republicans presentaran una moció de consens amb la plataforma d'usuaris, l'Olimpyc Floresta i el consell de barri al ple del març.

ERC-MES i els altres agents implicats reclamen mesures d'urgència, com la instal·lació immediata de calefactors industrials, l'adequació i climatització dels vestidors i unes primeres inversions en l'aïllament de l'equipament. A més, els republicans, tenint en compte que aquestes inversions no formen part dels pressupostos redactats, proposen un pla de Millora per fases, durant aquest any i el vinent, per aïllar correctament i de manera completa la zona esportiva.

El regidor d'ERC-MES, Ferran Villaseñor, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la formació no és presentar la moció, sinó que es prenguin les mesures per solucionar la problemàtica.

Ferran Villaseñor

Demanem al govern municipal que amplïi la informació sobre aquest tema i que faci cas als veïns. El nostre objectiu no és presentar la moció, sinó que la setmana que ve o la següent hi hagi una proposta de fases i que es faci aquesta actualització.


La demanda de la necessitat de calefacció a Can Llobet es va plantejar com un dels projectes a escollir en els pressupostos participatius d'aquest any, però no va ser triat perquè tirés endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.