Sant Cugat destinarà 1.000 euros a col·laborar amb l'edició d'enguany de la Transpirenaica


  • Comparteix:

Susanna Pellicer ha rebut els excursionistes a l'Ajuntament

Susanna Pellicer ha rebut els excursionistes a l'Ajuntament

La 5a edició de la Transpirenaica Social Solidària (TSS) tindrà una aportació econòmica de 1.000 euros de l'Ajuntament, que després de rebre l'organització de la marxa l'any passat ha decidit ser una de les entitats col·laboradores. Aquest dissabte, una quarantena de persones ha caminat des del barri barceloní de Mundet fins al consistori per preparar-se per a la marxa. Allà, els ha rebut la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, i els excursionistes hi han compartit les seves experiències.

En declaracions a Cugat.cat, Pellicer ha explicat que un dels motius principals de la col·laboració econòmica és que en un futur la iniciativa pugui tenir presència santcugatenca amb els usuaris del Centre Obert de Sant Cugat.

Susanna Pellicer

La idea és que els nois i les noies del Centre Obert es vagin entrenant per fer la Transpirenaica. Potser no per fer tot el recorregut, però sí que participin en diverses activitats.


La TSS té com a objectiu creuar els Pirineus durant el juliol i l'agost amb més de 500 persones en risc de vulnerabilitat. Un dels coordinadors de la iniciativa, Ramon Garcia, destaca el valor cooperatiu que té la marxa, ja que també té la presència de diverses empreses i entitats col·laboradores i les posa en contacte amb persones en risc d'exclusió social.

Ramon Garcia

Una forma d'educació, una forma de traslladar. És també una mena d'ascensor social indubtablement, amb el qual molts joves aconsegueixen feina perquè parlen amb empresaris. És una xarxa.


L'edició de la TSS d'enguany tractarà el tema de la pau i comptarà amb més d'una desena d'entitats col·laboradores, entre les quals hi ha la Creu Roja, Cáritas i la Fundació Pere Tarrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.