Ja es poden recollir les invitacions per assistir a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de l'edició d'enguany

Cartell de l'edició d'enguany

Les invitacions per assistir com a públic a la gala de la 12a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que tindrà lloc el 6 de març a dos quarts de vuit del vespre al Teatre-Auditori, es poden recollir de forma gratuïta a l'Oficina de Turisme des d'aquest dimarts. Aquests guardons, organitzats per l'Ajuntament amb la col·laboració de Cugat.cat i Tot Sant Cugat, distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat a la ciutat al llarg de l'any anterior.

Candidatures de l'edició d'enguany:

Club de Tennis Natació Sant Cugat
El Club de Tennis Natació Sant Cugat celebra enguany el seu 50è aniversari. Per celebrar-ho, ha organitzat un programa d'activitats que vol conservar i difondre la memòria col·lectiva al voltant del club, fomentar la cultura de l'esport i associar l'entitat a la ciutat. Entre ells destaca el Campionat de Catalunya absolut de clubs, que es va disputar a les instal·lacions del Natació el desembre passat.

Francesc Orella
L'actor rep la nominació per la seva interpretació de Merlí a la popular sèrie de TV3. A més, aquest juny farà 20 anys que resideix a Valldoreix. Orella s'ha format a l'Institut del Teatre de Barcelona i al Herbert Berghoff Studio de Nova York. El valldoreixenc va debutar a la televisió catalana amb sèries com 'Estació d'enllaç' (1994) i 'Secrets de Família' (1995). També ha participat a la ficció 'El Comisario' de Telecinco.

Fons Social Sant Cugat
El programa de préstecs sense interessos per a persones amb pocs recursos de la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur (ASCA) ha arribat aquest 2016 als tres milions concedits en 18 anys. El Fons Social, format per una vintena de socis, ha ajudat des de la seva creació l'any 1998 un total de 2.263 unitats familiars amb una mitjana de préstec de 1.300 euros per família.

Àlex Florensa
Amb 45 anys, l'aventurer i comunicador ha superat una addicció a l'alcohol i s'ha convertit en terapeuta i psicòleg clínic. L'any 2011 va crear el centre Eines a la ciutat per combatre les addiccions des del canvi conductual. A banda de les teràpies, Florensa fa conferències i tallers a alumnes d'ESO, Batxillerat i cicles formatius de les escoles de Barcelona i el Vallès.

Maria Rosa Tamburini
Tamburini fa més de 21 anys que juga al Patí Hoqueix Club Sant Cugat, i ha estat internacional amb la selecció espanyola i catalana. Des de fa 13 temporades és la capitana de l'equip. L'any 2016 l'equip va aconseguir la Copa Generalitat, la Supercopa Catalana i l'ascens a l'OK Lliga. Enguany, Tamburini no pot competir per la seva segona maternitat.

Aula de So
Va néixer fa més de 25 anys fruit d'un projecte de diversos músics amants de la pedagogia que volien crear sinergies musicals a la ciutat. Actualment, l'entitat té diferents seccions com el Cor Infantil de Sant Cugat, la secció de Teatre Musical, els combos i cantants de l'escola de música Aula de So, l'ONG Petits Músics del Món i els cors Dama, Aglepta i Nois.

Punt Incorpora
Gestionat pel Grup Catalònia amb el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) i la Fundació Bancària la Caixa, la iniciativa ha fet possible aquest any més de 240 insercions laborals de persones en situació de vulnerabilitat, fet que suposa gairebé 800 contractes des de la implantació a la ciutat al 2013.

Alumnes de l’escola Viaró
L'equip Ypsilon Viaró, format per nou alumnes de 4t d'ESO, va guanyar el premi a millor projecte científic en la final mundial de la First Lego League celebrat als Estats Units on van competir contra 109 equips de 47 països. El grup va presentar la Kombutxa, una beguda fermentada i de fabricació casolana que conté una sèrie de microorganismes que transformen la matèria orgànica en inorgànica.

Sílvia Munt
És actriu, directora de cinema i de teatre i guionista. Després de més de 50 pel·lícules i dos premis Goya, fa més d'una dècada que va obrir una nova etapa i es dedica principalment a la direcció de ficció, documentals i teatre. En la seva filmografia hi ha títols com 'La plaça del diamant', 'Alas de mariposa' i 'Secretos del corazón'. Aquest any farà 40 anys del seu debut teatral. En teatre, el seu darrer paper va ser a 'Surabaya', el 2005.

Unió Esportiva Sant Cugat
Club de bàsquet i tennis taula fundat fa 30 anys. En aquest club, la formació dels jugadors i les jugadores es basa en tres àmbits claus: l’esportiu, el formatiu i el social. La missió de la UESC és ajudar a formar persones a través de l’esport en nois i noies a partir de 12 anys i fins a edat sènior. En els darrers anys ha incorporat l’esport inclusiu amb els equips ASDI-UESC, StQlímpics i Dinamiks. Actualment, té 28 equips de bàsquet, 18 masculins i 10 femenins i set de tennis taula.

Àlex Trullàs
Per obtenir la plaça de subcampió de l'Estat espanyol de Boccia. Trullàs va guanyar la medalla de plata, en categoria individual, i la medalla d'or en categoria de parelles junt amb el seu company Vasile Agache, al campionat d'Espanya de Boccia, celebrat a Pinto el juny passat.

Alumnes de l'escola Thau Sant Cugat
Per ser un dels cinc equips guanyadors de la 3a edició dels Premis Repte Emprèn de l'Obra Social La Caixa, creant una manta impermeable multifuncional per a refugiats. Un total de 1.313 equips d'alumnes de tot l'Estat espanyol es van presentar a l'edició d'enguany d'aquest premi.

Esplai Pica Roca
Per 30 anys de dedicació als infants de Sant Cugat, una tasca que ha tingut un gran nombre de monitors durant tres dècades a la ciutat.

Jan Freixa
Per haver guanyat el premi Nissan de disseny industrial sobre automobilisme. Aquest estudiant santcugatenc, des dels 17 anys, ha guanyat els tres premis existents sobre aquesta temàtica a l'Estat espanyol. Marques de cotxes com Seat i Nissan s'han inspirat en els seus dissenys.

L'Ateneu
Va néixer fa 60 anys de la mà d’un grup de ciutadans aficionats al col·leccionisme, la numismàtica i la filatèlia. Ara, a la Casa Jaumandreu, són coorganitzadors també de la Festa de Tardor, que enguany fa 40 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.