El Consell d'Infants de la Floresta comença a treballar amb l'objectiu de constituir-se al setembre


  • Comparteix:

Els nens de la Floresta podran escollir el destí d'una part de la partida de lliure disposició

Els nens de la Floresta podran escollir el destí d'una part de la partida de lliure disposició

El Consell d'Infants de la Floresta començarà el mes vinent el procés de definició del projecte amb l'objectiu de constituir-se al setembre. El nou òrgan de participació ciutadana es construirà a partir de tres sessions, amb data encara per determinar i obertes al públic, que serviran per definir com s'organitzarà i quines atribucions tindrà.

Una de les funcions del consell serà decidir a què es destinarà la part de la partida de lliure disposició, dotada de 3.000 euros, que l'any passat va administrar l'Escola La Floresta. El principal repte per al nou òrgan és arribar a tots els nens florestans, no només als alumnes del centre educatiu. Per això, tenen la col·laboració de les entitats com l'Olímpyc, el Cau i l'Assemblea de Joves, i planegen una campanya de comunicació.

La coordinadora del projecte, Isa Vicente, ha explicat a Cugat.cat per a què serviran les tres reunions.

Isa Vicente

Volem definir quin és el sentit del Consell d'Infants, quin perfil d'infants hi podran accedir, quant de temps en formaran part i qui és de la Floresta.


El Consell d'Infants està a l'espera de confirmació municipal per saber quan faran la primera reunió de definició del projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.