El consell de barri de la Floresta aprova engegar la preparació dels actes del centenari per al 2019


  • Comparteix:

Documents adjunts a la proposta de celebració del centenari de la Floresta l'any 2019 / Foto: Comissió de Patrimoni i Memòria de la Floresta

Documents adjunts a la proposta de celebració del centenari de la Floresta l'any 2019 / Foto: Comissió de Patrimoni i Memòria de la Floresta

El consell de barri de la Floresta ha aprovat aquest dimarts la proposta de la comissió de patrimoni i memòria per organitzar els actes de celebració del centenari del districte, a principis de 2019. La iniciativa s'ha de presentar a l'Ajuntament i preveu la creació d'una comissió específica per preparar els actes commemoratius. El coordinador d'aquesta nova comissió seria l'historiador florestà i professor de l'Institut Arnau Cadell, Òscar Costa.

La comissió de patrimoni i memòria de la Floresta assumirà la preparació dels actes commemoratius fins que no es creï la nova. Ho explica un dels seus membres, Isidre Marías.

Isidre Marías

Vam aprovar que es constituís una comissió del centenari formalment reconeguda. Volem que hi participin l'Ajuntament i una sèrie d'institucions, com per exemple la companyia dels ferrocarrils. Simplement és que la cosa comenci a marxar de manera oficial, de cara a preparar actes de tots els tipus.


La nova comissió ha d'estar formada, a més dels actuals membres de la comissió de patrimoni i memòria, per representants de l'Ajuntament i d'entitats de la Floresta i empreses i institucions vinculades, com Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), el Museu de Sant Cugat i per veïns de la Floresta, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.