L'equip YpsilonViaró es classifica per a la final estatal de la First Lego League


  • Comparteix:

La competició provincial va tenir lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona / Foto: Viaró

La competició provincial va tenir lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona / Foto: Viaró

Nou alumnes de primer de batxillerat de l'escola Viaró han guanyat la final de Barcelona de la First Lego League i s'han classificat per a la final estatal del campionat. L'equip va presentar el disseny del robot, la representació de valors i van superar les tres rondes de joc del concurs. La final del estatal tindrà lloc a Logronyo el 17 i el 18 de març.

Els alumnes van crear un robot amb peces de Lego i van haver de passar tres proves, entregar un projecte científic i presentar un document sobre els valors que havien aconseguit al treballar en equip. L'equip del Viaró ha guanyat el Premi al Comportament del Robot i també el 1r Premi del Guanyador, que és una mitjana de les tres proves i que és classificatòria per a la final estatal.

El professor Oriol Grèbol ha estat l'encarregat de guiar els joves durant el prop de mig any que han estat treballant en el projecte. Grèbol ha explicat a Cugat.cat que, més enllà dels coneixements científics, la importància d'aquest concurs és la formació humana dels joves.

Oriol Grèbol

El concurs intenta buscar més vocacions científiques i tecnològiques, però al final, a banda d'això, també hi ha un rerefons de compartir amb l'altre i ajudar-se amb els altres equips. Crec que té una vessant pedagògica molt important.


52 equips d'arreu de l'Estat espanyol participaran de la final que tindrà lloc a Logronyo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.