Cal Gerrer lloa Martí Olaya en el tercer aniversari de la seva mort amb 'paraules, memòria i sentiment'


  • Comparteix:

La Casa Museu-Cal Gerrer ha homenatjat aquest dissabte l'escriptor santcugatenc Martí Olaya, que va morir el gener de 2014 i que va destacar per la seva trajectòria a la revista 'Cavall Fort'. El promotor cultural Eduard Araujo ha presentat aquesta trobada entre familiars i amics del periodista amb una lectura de peces literàries d'Olaya, com articles d'opinió i també poemes, que han tingut les paraules, la memòria i el sentiment com a eix vertebrador. Araujo ha aprofitat la ponència per lamentar que l'homenatjat, malgrat rebre diferents guardons arreu del país, no hagi estat reconegut amb una Creu de Sant Jordi.

Araujo ha explicat a Cugat.cat les claus d'aquest acte de record.

Eduard Araujo

Es diran paraules, es farà memòria i hi haurà sentiment. Tenim la voluntat que això es repeteixi anualment.


També han participat a l'homenatge amb lectures de peces literàries Anna Miquel i el director teatral Josep Maria Jaumà. Tot plegat en una trobada on bona part de la família d'Olaya ha estat present. Una de les seves filles, Montserrat Olaya, ha agraït que Eduard Araujo hagi tirat endavant aquest tribut.

Montserrat Olaya

Fa dos anys se li va fer un petit homenatge al pare. Estem contents perquè l'Araujo era una persona molt estimada pel pare.


L'organització pretén repetir aquests actes d'homenatge anualment, a partir d'ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.