Mira-sol estudia la creació d'un espai de lleure per a joves al voltant del casal


  • Comparteix:

El consell de barri estudia una zona de lleure juvenil al voltant del casal / Foto: Ajuntament

El consell de barri estudia una zona de lleure juvenil al voltant del casal / Foto: Ajuntament

El consell de barri de Mira-sol estudia la creació d'un espai lúdic juvenil al voltant del casal amb barres i elements gimnàstics, un skate park, un rocòdrom i una cistella de bàsquet de tres sortides per a joc compartit. El projecte, vinculat als diners de lliure disposició, té un pressupost de 50.000 euros i s'està treballant conjuntament amb els joves del districte. L'espai s'ubicaria als Jardins de Miquel Martí i Pol on actualment hi ha la taula de ping-pong, que es reubicaria als mateixos jardins.

El govern municipal es va reunir amb els joves dels districte per plantejar la creació d'aquest espai de lleure. La trobada també va posar sobre la taula l'interès dels adolescents de crear un punt de wi-fi i de recàrrega de mòbils al casal, així com la possibilitat de disposar de pales i pilotes de ping-pong. Unes qüestions que la presidència del consell de barri està estudiant.

La seva presidenta, Carmela Fortuny, ha explicat que es farà una enquesta als membres del Consell de Joves 13-16 i als alumnes dels centres educatius del barri perque valorin les opcions i prioritzin els elements a col·locar.

Carmela Fortuny

Es farà una enquesta per Google per valorar les opcions comentades i tenir una participació més gran dels joves de Mira-sol. Un cop tinguem aquestes opinions, es farà una segona reunió més tècnica.


Una vegada recollida les opinions dels joves es convocarà una segona reunió amb un projecte tècnic més definit.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.