Sant Cugat dóna la benvinguda oficial a Lua Riba Salvador, la primera santcugatenca del 2017


  • Comparteix:

La primera santcugatenca del 2017 i guanyadora de la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?, Lua Riba Salvador, ha estat rebuda oficialment aquest dimarts a l'ajuntament per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i les empreses col·laboradores de la iniciativa. Els pares de la criatura s'han endut un lot de productes de Catalana Occident i de diversos comerços de la ciutat. És la 17a edició d'aquesta iniciativa de Cugat.cat.

La Lua va néixer el 2 de gener a les nou del matí, va pesar dos quilos i 800 grams i va mesurar 48 centímetres. És la segona filla de Gerard Riba i Noemí Salvador, pares també del Jofre, de quatre anys. El seu pare, tècnic de l'Ajuntament, s'ha mostrat molt agraït per la benvinguda donada i assegura que traslladar-se a Sant Cugat fa tres anys ha estat 'una molt bona elecció'.

Gerard Riba

Estem molt contents. Des de la posició on treballo, intentaré retornar a la ciutadania la bona acollida que ens han donat. Vam fer molt bé fa tres anys de venir a Sant Cugat, el temps cada dia ens dóna més la raó.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que la iniciativa promoguda per Cugat.cat és 'un símbol de ciutat', ja que Sant Cugat treballa per oferir el millor futur possible als més menuts.

Mercè Conesa

Ho fem com a símbol d'una ciutat que creu en el futur.


'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' va néixer el 2000 a Ràdio Sant Cugat i Cugat.cat ho manté amb vida, sempre que els progenitors estiguin empadronats a la ciutat. La directora del grup de comunicació, Mònica Lablanca, ha posat l'accent en la necessitat, com a mitjà públic, d'educar unes noves generacions crítiques i amb valors.

Mònica Lablanca

El nostre compromís com a mitjà de comunicació públic al servei de la ciutadania és crear uns mitjans de comunicació que tinguin uns valors, que es diferencien per l'ètica periodística i, com no, per fer personetes que creixin amb valors.


Catalana Occident participa de la iniciativa des dels seus orígens. El director de la companyia a Sant Cugat, Joan Algar, diu que volen posar el seu 'granet de sorra' per facilitar l'arribada de la Lua.

Joan Algar

Volem donar aquesta ajuda i benvinguda a la nova santcugatenca per ajudar en les seves necessitats tant presents com futures.


La família ha rebut una pòlissa de 1.500 euros de Catalana Occident, un val de 300 euros per a 50 comerços de la ciutat gentilesa de l'Associació Sant Cugat Comerç (StC), quatre entrades per al circ Raluy, una portada dedicada del Tot Sant Cugat, una nit d'hotel i esmorzar al Sant Cugat Hotel & Restaurant, un lot de vins i caves de Vins Noè, una sessió a Mans de Sant, un pastís de benvinguda de la Pastisseria Sàbat, un obsequi de la botiga Boy or Girl, una cistella de fruita i uns vals de descompte de Punt Fresc, un obsequi de la botiga Més Marcs i un llibre i un reportatge en DVD de Cugat.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.