Francesc Orella: 'El cinema català està fotut'


  • Comparteix:

Francesc Orella / Foto: CCMA

Francesc Orella / Foto: CCMA

El magazín conversa amb l'actor valldoreixenc Francesc Orella per conèixer com valora la popularitat que li ha atorgat el seu paper a la sèrie de TV3 'Merlí', l'èxit de l'obra 'Art' al Teatre Goya i la seva candidatura als Premis Ciutat de Sant Cugat. Orella viu un dels moments més dolços de la seva carrera i ha destacat que 'Merlí' ha robat el cor del públic perquè parla dels problemes dels joves, de l'ensenyament i de la societat en general amb dosis d'humor. L'actor ha explicat que va rebre amb 'molta il·lusió' la seva candidatura als Premis Ciutat de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Algunes de les frases més destacades del l'entrevista:

- ''Merlí' és un professor amb caràcter contradictori i polièdric. El director de la sèrie, Héctor Lozano, el va fer provocador i això és el que em va agradar del personatge'.

- 'El Merlí és un personatge amb qui em sento molt còmode. Des que vam fer la primera lectura dels guions em va venir molt de gust fer-lo'.

- 'Des que vam començar a gravar la sèrie, érem conscients que teníem entre mans un molt bon material però encara seguim sorpresos de l'èxit i de veure fins on està arribant'.

- 'No sóc optimista, però no perdo l'esperança amb la situació de la professió'.

- 'No hi ha feina, el cinema català està fotut i és una pena perquè hi ha molts bons professionals. El sector hauria de fer una vaga general'.

- ''Art' es podrà veure al Teatre Goya fins al 17 d'abril i és una data improrrogable perquè després m'he de posar a fer 'Merlí''.

- 'Quan em van comunicar que era candidat als Premis Ciutat de Sant Cugat em va fer molta il·lusió. No visc esperant rebre premis, però si me'l donen estaré encantat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.