La nova Associació de Veïns de Can Cortés de les Planes reclama millores a les mancances del barri


  • Comparteix:

Barri de Can Cortés

Barri de Can Cortés

La recentment constituïda Associació de Veïns de Can Cortés reclama millores al barri per solucionar les mancances, sobretot en el manteniment dels carrers i el transport públic. L'entitat s'incorporarà al consell de barri de les Planes perquè Can Cortés no estigui 'aïllat' i 'oblidat'.

La presidenta d'aquesta nova associació, Dolors Mestre, destaca que Can Cortés es tracta d'un barri residencial, 'petit i prometedor', però amb moltes mancances que s'han de solucionar.

Dolors Mestre

El manteniment dels carrers és zero. Ara fa poc que han posat senyals viàries, però fins ara no n'hi havia. També hi ha mancances de senyals al barri i d'algun tipus de control, perquè ens afecta a l'hora de conviure.


L'associació de veïns també reclama una millora del transport públic al barri. Ho detalla Mestre.

Dolors Mestre

No hi ha transport públic a Can Cortés. Hi arriba a prop, però hi ha una mancança total en aquest sentit. Les famílies no es poden desplaçar. Ja portem molts anys així.


La nova presidenta també ha explicat que la creació d'aquesta agrupació ha de servir per solucionar temes com el de les queixes veïnals pels usuaris del centre de menors Els Lledoners, tractades en el darrer consell de barri.

L'associació està formada per set persones, però el col·lectiu es vol obrir a la incorporació d'altres veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.