El Joan Maragall, primer centre educatiu públic de Sant Cugat amb rocòdrom


  • Comparteix:

Rocòdrom de l'escola / Foto: AMPA Joan Maragall

Rocòdrom de l'escola / Foto: AMPA Joan Maragall

L'escola Joan Maragall ha estrenat un rocòdrom que s'ha instal·lat al pati a proposta de l'AMPA del centre. La infraestructura, que no supera els tres metres d'alçada, busca l'horitzontalitat i neix com una alternativa més a la classe d'educació física.

La iniciativa, segons l'AMPA, està també adreçada 'als nens que no combreguen' amb la pràctica de futbol al pati. És una idea que s'ha treballat durant mesos amb la direcció de l'escola i que ha permès als pares i als alumnes col·laborar plegats en el disseny.

Millorar la psicomotricitat, l'atenció, la concentració i la motivació dels alumnes són alguns dels beneficis que l'AMPA ha visualitzat a l'hora de tirar endavant el projecte. El rocòdrom s'ha instal·lat sobre un mural que prèviament van pintar les famílies basant-se en un dibuix de l'artista Keith Haring, votat per la comunitat educativa.

Els treballs han anat a càrrec de l'empresa Gecko Walls, dedicada a la comercialització d'estructures d'escalada, rocòdroms i búlders a centres educatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.