Conesa exigeix 'més efectivitat' a Interior per lluitar contra els robatoris a Sant Cugat


  • Comparteix:

El cos de Mossos d'Esquadra depèn de la conselleria d'Interior / Foto: Mossos

El cos de Mossos d'Esquadra depèn de la conselleria d'Interior / Foto: Mossos

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat una nova reunió amb el conseller d'Interior, Jordi Jané, per reclamar 'més efectivitat' al govern en el combat contra els robatoris a domicilis a Sant Cugat. Conesa ha matisat que el nombre d'aquests delictes està baixant, però no al ritme que voldria, i ha posat de manifest que les estratègies de seguretat aplicades 'no estan donant els resultats previstos ni amb la rapidesa desitjada' per part de Mossos d'Esquadra.

L'alcaldessa ha instat la conselleria, amb qui ja va reunir-se l'octubre passat, a prendre les mesures pertinents per fer front a aquesta situació.

Mercè Conesa

Demanem que la conselleria proposi més mesures per evitar aquests robatori. No podem acceptar les xifres que tenim sobre la taula.


Conesa ha insistit a aconseguir 'una implicació molt més clara' per part d'Interior.

Mercè Conesa

Reivindiquem tot tipus de mesures: més mossos, un helicòpter, càmeres de videovigilància... Volem una implicació molt més clara de la conselleria.


Des de l'Ajuntament s'ha posat èmfasi en el fet que la Policia Local ha posat en marxa des de l'octubre passat un dispositiu especial de patrullatge que va reduir en un 8% els robatoris amb domicilis durant el darrer trimestre de 2016. En els propers mesos, s'habilitarà un punt d'atenció veïnal a la comissaria del cos policial local per atendre dubtes i preocupacions dels veïns en matèria de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.