Dani Jiménez demostra a l'escola Àgora que la ciència pot ser un espectacle


  • Comparteix:

El científic, divulgador i presentador de televisió Dani Jiménez ha visitat aquest divendres l'Àgora Sant Cugat International School per demostrar als més menuts que la ciència pot ser espectacular. Jiménez ha ofert dos espectacles de ciència, 'Què cal fer per ser un bon científic' i 'Des d'Arquímedes fins a Einstein', a nens de primer i segon cicle de primària que han participat activament dels experiments. Amb llum, efectes i projeccions, el divulgador ha aconseguit captar l'atenció del jove públic en la prop d'una hora que ha durat cada muntatge.

Dani Jiménez assegura que és fàcil connectar amb els més menuts perquè tots els nens porten un científic a dins. Ho ha explicat a Cugat.cat.

Dani Jiménez

A ells els agrada perquè tots els nens tenen un científic a dins. Volen provar, experimentar, aprendre i descobrir, i això és l'essència de la ciència. I nosaltres el que volem és canalitzar-lo a través d'aquest espectacle.


El presentador, conegut pel seu programa 'Dinamiks' de TV3, ha interactuat constament amb els nens i ha fet pujar voluntaris a l'escenari per ajudar-lo amb els experiments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.