La cursa de La Floresta bat el seu rècord de participació

Aquest diumenge s'ha cel.lebrat un dels actes estrella de la festa major de La Floresta com es la Cursa Popular que enguany ha arribat a la 21ª edició. El santcugatenc Oriol Cascalló ha guanyat la competició, i amb aquesta darrera victòria ja en porta 5 de consecutives.

La cursa popular de La Floresta ha trencat el seu record de participació amb 110 inscrits en les diferents categories. L'atleta santcugatenc Oriol Cascalló ha aconseguit el seu cinquè triomf consecutiu i ha completat el recorregut de 4,5 km en 14 minuts i 10 segons.

Hi han participat atletes de poc més de 4 anys fins a d'altres de 64. Així, els organitzadors han destacat el nivell d'acceptació popular de la cursa respecte d'altres anys.

Xavier Sans

Ens hem vist sorpresos per l'alta participació respecte els anys anteriors.

En categoria femenina ha guanyat Lucía Caballero. Carles Gorges, 5è en la general, ha estat el primer atleta de La Floresta. Cal destacar també, que no només hi han participat florestants i santcugatencs, sinó que han vingut atletes de Cornellà i de l'Hospitalet de Llobregat. Tots els atletes han rebut un diploma i una medalla acreditatius de la seva participació i als tres primers de cada categoria se'ls ha fet entrega d'una copa.