Més 100 santcugatencs han participat a l'Acampada Jove d'Arbúcies 2004


  • Comparteix:

La participació global ha superat les expectatives arribant a les 30.000 persones

La participació global ha superat les expectatives arribant a les 30.000 persones

L'acampada jove de les JERC a Arbúcies ha finalitzat amb gran èxit de públic ja que, segons els organitzadors, s'ha arribat a les 30.000 persones, superant en un 25% les xifres d'assistència de l'any passat. Des de Sant Cugat s'hi ha traslladat més de 100 persones, doblant la participació de la trobada del 2003.

L'edició d'enguany de l'acampada ha superat totes les previsions inicials i els organitzadors estan molt satisfets de com han anat els tres dies de trobada. El gran cartell musical, amb gent del nivell d'Orishas, Mesclat, Els Pets, o Lluís Llach entre d'altres, han actuat d'esquer per reunir a multitud de joves que d'aquesta manera poden conèixer més a fons la realitat de les JERC i el seu missatge.

Així ho destaca el president de la secció local d'aquesta formació, Ramon Puigneró, que ha afegit també la importància econòmica d'aquestes jornades, ja que ajuden a finançar les activitats que es fan durant la resta de l'any.

Ramon Puigneró

El més important de la trobada és que ens dóna l'oportunitat de fer arribar el nostre missatge a molta gent nova.


Des de les JERC s'ha volgut remarcar també el caràcter reivindicatiu que diferencia aquest trobada respecte d'altres festivals. Això s'ha traduït en l'acte polític de dissabte o en la presència de diferents col·lectius de joves vinguts de Galicia, d'Euskadi, de Còrsega i d'Irlanda, que han pogut gaudir d'unes jornades clarament nacionalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.