L'Esbart, Pere Martínez i la coral del Conservatori posaran música als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació dels artistes / Foto: Localpres

Presentació dels artistes / Foto: Localpres

L'Esbart, el quartet del 'cantaor' santcugatenc Pere Martínez i la coral del Conservatori seran els encarregats de posar música a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Aquesta setmana s'ha fet el recompte de vots i la Comissió de propostes ja ha decidit quins són els 14 finalistes, d'entre les 23 candidatures que s'han presentat. A la gala, el jurat farà públics els cinc guanyadors, l'alcaldessa donarà el premi extraordinari i també s'atorgarà la medalla d'or a quatre entitats centenàries de la ciutat. La cerimònia se celebrarà el 6 de març, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre-Auditori.

El Premis Ciutat de Sant Cugat seran l'escenari del final de la gira de l'espectacle 'Tants records' amb el qual Pere Martínez i l'Esbart han unit forces i han recorregut el territori català durant més d'un any. La proposta serà en un nou format, ja que incorporarà l'actuació d'artistes convidats.

Pere Martínez

No deixa de ser especial perquè és a Sant Cugat, al Teatre-Auditori, i perquè és un motiu de festa participar en aquesta gala.


L'Esbart, a més, ha fet una versió de l'himne interpretat únicament amb violoncel amb coreografia del cos de dansa de l'entitat.

La coral del Conservatori serà l'encarregada de tancar l'acte amb la interpretació de 'Do you hear the people sing' d''Els Miserables'.

Les entrades per assistir a la gala són gratuïtes i es poden recollir a l'Oficina de Turisme.

Les entitats centenàries que rebran la medalla d'or són la Societat Coral La Lira, La Unió Santcugatenca, el Club de Golf Sant Cugat i el Club Sant Cugat Esport.

Finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat
- Àlex Florensa
- Àlex Trullas
- Alumnes escola Thau Sant Cugat
- Alumnes escola Viaró
- L'Ateneu
- Aula de So
- Club Tennis Natació Sant Cugat
- Esplai Pica-Roca
- Fons Social Sant Cugat-Valldoreix
- Francesc Orella
- Jan Feixa
- Maria Rosa Tamburini
- Punt Incorpora StQgat-Grup Catalonia
- Unió Esportiva Sant Cugat (UESC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.