Tallers, presentacions de llibres i cinèfòrums, propostes del Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Cartell del Dia Internacional de la Dona d'aquest any

Cartell del Dia Internacional de la Dona d'aquest any

Sant Cugat se sumarà a la commemoració del Dia Internacional de la Dona amb diversos actes. Tallers, presentacions i projeccions de cinema i documentals són les propostes per al dimecres 8 de març.

A les quatre de la tarda, la sociòloga Cristina Sánchez Miret parlarà de dones, temps i treballs a la Casa de Cultura. És un acte per incentivar la participació en el nou Pla d'Igualtat. Les inscripcions es poden fer a donainformacio@santcugat.cat.

Entre dos quarts de sis i les set de la tada, l'Escola Municipal d'Art acollirà el taller 'Una dona de pel·lícula' amb Gemma Llerena i l'entrega de premis del concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona.

A dos quarts de vuit, es projectarà el film 'Temps d'Écoute' al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Mitjà hora més tard, el Casal Torreblanca serà l'escenari de la projecció del documental 'Niña sombra'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.