La Casa Aymat es renova amb nous espais i tallers com a fàbrica de creació i formació


  • Comparteix:

La Casa Aymat s'adequa per acollir nous cursos i tallers provinents, la majoria, de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. L'espai vol ser una fàbrica de creació i formació, amb classes magistrals i tallers de ceràmica, gravat, modelat i escultura i amb la novetat de cursos de la tècnica del tapís. L'Ajuntament també vol fer un fil conductor de creació i exposició artística des de la Casa Aymat, passant pel Centre d'Art Maristany, amb la remodelació de l'antiga masia de Can Quitèria i altres centres polivalents.

La tinent d'alcalde de cultura, Carmela Fortuny, explica que es tracta d''optimitzar' més l'espai de la Casa Aymat, fins ara 'infrautilitzat'. Fortuny també ha destacat el nou taller de tapís, tenint en compte la història de l'edifici.

Carmela Fortuny

Per primera vegada tirem endavant un taller que ens fa il·lusió perquè està totalment justificat. Es tracta del taller de tapís. La Casa Aymat a mitjans del segle XX va ser una fàbrica tèxtil.


En l'acte, la tinent d'alcalde també ha aprofitat per explicar, juntament amb els responsables del centre, la convocatòria de projectes d'art i d'exposicions que s'ha obert aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.