El govern català estudia fer un nou edifici per al parvulari del CEIP Catalunya


  • Comparteix:

Fa dos anys es va fer una reperació que no ha resolt el problema de les esquerdes

Fa dos anys es va fer una reperació que no ha resolt el problema de les esquerdes

El Departament d'Educació de la Generalitat està estudiant la possibilitat de fer un nou edifici per al parvulari de l'escola Catalunya. D'aquesta manera, el govern català vol resoldre, d'una vegada per totes, els problemes d'esquerdes que pateix des de fa anys aquest edifici i que no s'han solucionat després d'una primera intervenció, que es va acabar al juny del 2002.

El parvulari del CEIP Catalunya torna a presentar problemes d'esquerdes al terra només dos anys després que es fessin unes obres per resoldre aquest problema. Tot i que en aquell moment, tècnics municipals, la direcció de l'escola i l'AMPA van demanar que es tirés a terra l'edifici del parvulari i se'n fes un de nou, des de la Generalitat es va optar finalment per fer una reparació i veure com evolucionava el tema.

A principis d'aquest curs 2003-2004 però, pares i mestres van tornar a denunciar l'aparició de noves esquerdes. Passats aquests mesos, i després d'algunes converses amb el delegat territorial d'Educació, la Generalitat estudia ara tirar a terra l'actual edifici i fer-ne un de nou. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, que ha afegit que des de l'Ajuntament s'ha demanat que prèviament es faci un estudi del terreny per evitar nous problemes.

Àngels Solé

S'ha d'agafar el toro per les banyes perquè ja es va fer una actuació que no va funcionar, i ara estudien fer un edifici nou, però cal estudiar el terreny ja que presenta problemes.


Des de la direcció de l'escola ja van anunciar a mitjans de curs que, si no es resolia el tema, es plantejaven emprendre accions legals. El que tenen molt clar és que no volen repetir un procés per resoldre el problema de l'edifici del parvulari i que recorden com 'molt llarg i molt dur'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.