Reviu com Cugat.cat ha retransmès en directe la pífia de l'entrega de l'Oscar a millor pel·lícula


  • Comparteix:

El productor de 'La la land', Jordan Horowitz, amb la targeta correcta / Foto: Oscars.go.com

El productor de 'La la land', Jordan Horowitz, amb la targeta correcta / Foto: Oscars.go.com

L'entrega dels Oscars d'enguany serà recordada per la pífia de l'organització a l'hora d'entregar el premi a millor pel·lícula que en un principi es va anunciar per 'La la land' però que realment ha recaigut en 'Moonlight'. L'equip del programa 'Anem tard', amb la col·laboració dels periodistes Maria Cusó i Dani Aguilà, va seguir en directe la cerimònia a 'Els Oscars van tard' i va retransmetre amb incredulitat aquest moment.

L'encarregat d'entregar el guardó, l'actor Warren Beatty, va dubtar a l'hora de pronunciar el nom del vencedor, però finalment la seva companya Faye Dunaway va llegir que l'Oscar era per 'La la land'. Malauradament, l'organització havia lliurat un sobre incorrecte. Des del 91.5 FM es va viure així.

Anem Tard

Moment de l'entrega del premi a Millor Pel·lícula a la gala dels Oscars 2017


El productor de 'La la land', Jordan Horowitz, va fer fins i tot un discurs d'agraïment. Després d'esclarir-se la situació, va mantenir-se sobre l'escenari per entregar el premi als guanyadors legítims de l'Oscar. Amb aquest canvi de guió, el conductor de l''Anem tard', Martí González, va guanyar la porra interna que havien fet del certamen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.