L'autobús d'HazteOír contra la transsexualitat té previst visitar la ciutat aquest dissabte


  • Comparteix:

L'autobus conté missatges contra la transsexualitat infantil

L'autobus conté missatges contra la transsexualitat infantil

El polèmic autobús d'HazteOír té previst visitar Sant Cugat el 4 de març, tot i que l'entitat promotora no n'ha concretat el lloc ni l'horari. El vehicle llueix el missatge 'Els nens tenen penis. Les nenes tenen vagina. Que no t'enganyin'. Diverses entitats han demanat la retirada del bus per 'transfòbic' mentre que l'Ajuntament ha explicat que l'entitat no els ha demanat cap permís per instal·lar-se a la ciutat i que, en cas de fer-ho, no se'ls concedirà.

L'associació de famílies de menors transsexuals Chrysallis va llançar al gener la campanya 'Hi ha nens amb vulva i nenes amb penis'. HazteOír va intentar aturar la iniciativa amb una recollida de signatures però no ho va aconseguir. Com a resposta, ha decorat l'autobús que circularà per diverses ciutats.

El ple de Sant Cugat va mostrar-se contrari a qualsevol acció transfòbica després de la mort d'Allan, un jove rubinenc. El ple de Sant Cugat també es va comprometre a elaborar un pla municipal amb polítiques i mesures per promoure, defensar i garantir els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals a la ciutat. El compromís va partir d'una moció d'ERC-MES, ICV-EUiA, la CUP-PC, Cs i el PSC amb esmenes de Convergència.

Al 2014, HazteOír va fer circular un bus per la ciutat amb motiu de les eleccions europees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.