La policia municipal de Madrid immobilitza el bus d'HazteOír que preveu visitar Sant Cugat


  • Comparteix:

L'autobus conté missatges contra la transsexualitat infantil / Foto: Web de l'associació

L'autobus conté missatges contra la transsexualitat infantil / Foto: Web de l'associació

La Policia Municipal de Madrid ha immobilitzat aquest dimarts l'autobús amb missatges contra les persones transsexuals que l'associació HazteOír ha posat en circulació aquest dilluns. L'entitat ha encartellat el bus amb el missatge 'Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva. Que no t'enganyin', un lema que segons l'Ajuntament de la capital de l'Estat espanyol, a més de ser 'violent i ofensiu', incompleix les ordenances municipals i podria suposar incitació a l'odi. La plataforma té previst visitar aquest dissabte Sant Cugat, fet que ha provocat el rebuig de l'Ajuntament, que no els concedirà el permís per instal·lar-se a la ciutat, i de bona part de la ciutadania.

La direcció general d'Igualtat de la Generalitat ha obert un expedient a l'organització ultracatòlica per la campanya que també té previst arribar a Barcelona i a l'Hospitalet. El govern ho ha enviat al fiscal de delictes d'odi i s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona per veure si poden actuar a través de la seva ordenança de civisme. També anima a fer-ho als consistoris de Sant Cugat i l'Hospitalet.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.