Ampliació de l'aparcament gratuït al carrer de Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

La via ha ampliat les places d'aparcament lliure

La via ha ampliat les places d'aparcament lliure

El carrer de Josefina Mascareñas disposa, des d'aquesta setmana, de més places d'aparcament gratuït. L'ampliació permet l'estacionament en línia entre els carrers d'Abat Armengol i Castellví i inclou zona de càrrega i descàrrega. L'actuació comporta que Josefina Mascareñas deixi de tenir doble sentit per passar a ser de sentit únic amb entrada pel carrer de Castellví.

L'ampliació d'aparcament coincideix amb l'inici d'obres de vianantització del carrer d'Indústria, que actualment comporta la pèrdua de places d'aparcament en aquesta via des de Sant Esteve a Castellví.

Les noves places d'aparcament lliure se sumen a les habilitades el juny passat al carrer de l'Abat Armengol, entre Josefina Mascareñas i el passeig de Francesc Macià.

Amb la recent reorganització de les places, l'aparcament passa a tenir 24 espais de zona blava, 57 de gratuïts, sis per a persones amb mobilitat reduïda, tres per a càrrega i descàrrega i 28 per a motos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.