Nou farmàcies de Sant Cugat col·laboren amb el Banc Farmacèutic per ajudar a la recollida de medicaments


  • Comparteix:

Nou farmàcies de Sant Cugat s'han bolcat en la jornada de recollida de medicaments que ha organitzat aquest dissabte el Banc Farmacèutic arreu de Catalunya per sensibilitzar la població i ajudar diferents entitats socials. Gràcies a les farmàcies que s'inscriuen a la jornada i els voluntaris, es recullen donacions que permeten atendre durant tot l'any persones que no poden accedir als medicaments.

La coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, Montserrat Moral, ha explicat a Cugat.cat la importància de la jornada, ja que suposa una gran ajuda per a entitats que treballen amb persones en risc d'exclusió social.

Montserrat Moral

El nostre objectiu és aportar medicines que necessiten entitats que tenen gent exclosa socialment.


La recollida de medicaments es pot dur a terme gràcies als voluntaris, que s'encarreguen d'informar a les persones que entren a la farmàcia d'aquesta iniciativa i els hi expliquen com poden ajudar. Un d'ells, Albert Torres, explica la necessitat que té el Banc Farmacèutic de més voluntaris.

Albert Torres

Cal que hi hagi més voluntaris pel Banc Farmacèutic perquè va just. És un exercici de solidaritat.


Els clients podien participar a la jornada comprant els productes que recomanaven els voluntaris o fent una donació econòmica a l'establiment perquè es destini als productes que es considerin prioritaris. Pedro Papell ha posat en valor la tasca que realitzen aquestes farmàcies.

Pedro Papell

Jo he participat perquè crec que és una gran iniciativa. Agrair als voluntaris perquè fan que tot això sigui possible.


Les entitats socials que rebran aquestes aportacions són la Fundació Guru, el Taller de Jeroni de Moragas i Actua Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.