Sant Cugat i Alba celebren 10 anys d'agermanament amb l'objectiu de reforçar les relacions


  • Comparteix:

Sant Cugat i la ciutat italiana d'Alba han celebrat aquest dissabte el desè aniversari de l'agermanament amb la intenció d'enfortir les relacions entre ambdues ciutats en l'àmbit gastronòmic i empresarial. L'acte, que ha tingut la presència d'una comitiva de la localitat piemontesa, ha posat en valor els intercanvis culturals realitzats i les gestions que van iniciar ambdues administracions fa més d'una dècada. Els italians també han participat aquesta setmana a l'aplec de Sant Medir.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha valorat positivament els deus anys d'agermanament i ha explicat que un dels reptes futurs és obrir-lo a altres àmbits.

Mercè Conesa

Precisament aquest any del desè aniversari començarem amb l'intercanvi gastronòmic i també de desenvolupament econòmic, per exemple, d'empreses.


De la seva banda, l'alcalde d'Alba, Maurizio Marello, ha subratllat el bagatge compartit i ha remarcat que cal seguir treballant per enfortir-lo.

Maurizio Marello

De cara al futur hem de continuar treballant en l'àmbit cultural i educatiu, i també en l'àmbit de l'empresa i l'ocupació.


La recepció ha tingut la presència dels respectius comitès d'agermanament d'ambdues ciutats i de l'alcalde que fa deu anys en va efectuar la signatura, Giuseppe Rossetto. L'acte de celebració ha acabat amb una entrega de reconeixements entre ambdues administracions i amb una interpretació musical conjunta de l'Escola Fusió Música i Dansa i la Coral d'Alba.

Deu anys de relacions
L'agermanament entre Sant Cugat i Alba es va oficialitzar el març de 2007 a la sala capitular del Monestir, amb la signatura dels alcaldes d'aquell moment, Lluís Recoder i Giuseppe Rossetto. L'acte va ser la culminació d'un procés d'amistat que va començar el 2002, quan es van establir els primers contactes culturals, empresarials, esportius i polítics entre les dues ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.