Conesa, als Premis Ciutat de Sant Cugat: 'Som una ciutat ben viva on el teixit cultural batega ben fort'


  • Comparteix:

Conesa, durant el seu discurs

Conesa, durant el seu discurs

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor la capacitat del teixit cultural local per fer de Sant Cugat 'una ciutat ben viva', construïda a través del 'talent, la professionalitat i l'expertesa'. Ho ha dit aquest dilluns en el discurs dels Premis Ciutat de Sant Cugat, on també ha subratllat la capacitat de projectar a l'exterior la feina que es fa des del municipi.



Conesa considera que les aportacions de les entitats del municipi contribueixen a la generació de 'la il·lusió i la confiança' necessàries per reivindicar Sant Cugat com una 'ciutat capdavantera'. En aquest sentit, ha subratllat l'esperit col·laborador i la implicació amb la vida local de l'associacionisme.

L'alcaldessa ha recordat que a Sant Cugat hi ha una mitjana diària de set propostes culturals, fet que corrobora que és 'una ciutat ben viva'.

Mercè Conesa

Vull destacar que la nostra ciutat és ben viva, on el teixit cultural hi batega. On el talent, que avui hem reconegut a través dels premiats i finalistes, fa que aquesta sigui una ciutat millor.


Conesa ha felicitat i ha reconegut la tasca de les entitats premiades i de la del Premi Extraordinari, Josep Canals, per la projecció de la cultura santcugatenca que ha fet arreu del país. L'alcaldessa també ha celebrat que entitats centenàries, com les que han rebut les medalles d'or (la Societat Coral La Lira, La Unió Santcugatenca, el Club de Golf Sant Cugat i el Club Sant Cugat Esport) segueixin sent capdavanteres després del creixement que ha experimentat la ciutat.

Les entitats centenàries han tingut aquestes paraules d'agraïment.

Entitats centenàries

Som grans, però tenim esperit jove. Els actius de la Societat Coral la Lira són els seus cantaires i la tasca feta per al país. / Voldria expressar el meu agraïment al que ara mateix és La Unió, les vuit entitats que en formen part i que li donen vida. / Només volem dir que les portes del nostre club estan obertes i són ben rebuts. / El club seguirà amb el projecte formatiu per als seus joves jugadors amb la implantació dels valors de l'esport.


La cerimònia d'entrega dels premis s'ha retransmès per vídeo streaming a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.