Detinguts dos membres d'un grup especialitzat en encastaments que haurien operat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els lladres es van encastar als aparadors d'Orange i Milar del carrer Santiago Rusiñol el passat 31 d'agost

Els lladres es van encastar als aparadors d'Orange i Milar del carrer Santiago Rusiñol el passat 31 d'agost

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos membres d'un grup especialitzat en encastaments a establiments comercials del Vallès que haurien operat a Sant Cugat, ha confirmat el cos policial a Cugat.cat. Es tracta dels robatoris que es van cometre amb aquesta tècnica a les botigues Orange i Milar del carrer de Santigo Rusiñol l'agost passat.

Les dues persones, de 24 i 43 anys i veïns de Badalona, han estat detingudes com a presumptes autors de 12 encastaments.

Els fets es remunten a l'agost quan els Mossos van detectar un augment dels robatoris amb força per encastament en establiments comercials del Vallès Oriental i el Vallès Occidental, principalment a botigues de telefonia i perfumeries.

En tots els casos, els autors sempre seguien el mateix mètode: tres persones violentaven l'aparador pel mètode de l'encastament amb un turisme sostret dies abans, s'emportaven en pocs minuts gran quantitat de productes i marxaven amb el mateix vehicle, que abandonaven dies després.

L'Àrea Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord va iniciar una investigació que va permetre identificar i localitzar els membres del grup a Badalona.

El 27 de febrer es va establir un dispositiu policial que va comportar la detenció de dos dels seus membres a Badalona. L'endemà es van fer les entrades i escorcolls als domicilis dels arrestats i es va recuperar gran quantitat de colònies i perfums procedents dels robatoris.

Als dos detinguts se'ls considera autors de vuit robatoris i furts d'ús de vehicle, a més de 12 robatoris amb força a establiment comercial. D'aquests, sis els van cometre en locals d'una mateixa cadena de perfumeries, tres en una botiga de Granollers i tres a Terrassa, dos en un establiment i un en un magatzem.

El 2 de març els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.