La Generalitat fixa els serveis mínims per a la vaga general d'educació d'aquest dijous


  • Comparteix:

Una aula d'educació infantil a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Una aula d'educació infantil a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

La Generalitat ha fixat els serveis mínims per garantir el servei a les escoles bressol, escoles d'educació especial i escoles d'infantil i primària davant la convocatòria de vaga convocada aquest dijous pels sindicats, associacions de pares i mares i associacions d'estudiants en el sector de l'ensenyament. Treball exigeix que cada centre garanteixi la presència d'un membre de l'equip directiu, a més d'un docent per cada tres grups a les escoles d'educació especial i un docent cada quatre grups a les escoles d'infantil i primària.

Les llars d'infants, igual que els serveis de menjador, hauran de comptar amb un terç del personal habitual per tal de garantir-ne la seguretat. L'edicte publicat per Treball explica que la direcció dels centres ha de determinar el personal estrictament necessari per al funcionament dels serveis mínims, els quals han de ser prestats, preferentment, pel personal que no exerceixi el dret de vaga.

La persona de l'equip directiu que ha de fer serveis mínims a les escoles pot ser el director, el coordinador pedagògic, el cap d'estudis o el secretari, mentre que a les llars d'infants ha de ser un membre del claustre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.