El Consell d'Infants de la Floresta comença a caminar amb les sessions de treball


  • Comparteix:

Els nens florestans decidiran sobre el districte / Foto: Localpres

Els nens florestans decidiran sobre el districte / Foto: Localpres

La quitxalla de la Floresta està cridada a col·laborar a les sessions de treball per fer realitat el Consell d'Infants del districte a partir de dimarts que ve. Els locals del Cau acolliran la primera de les tres convocatòries, a dos quarts de sis de la tarda, que abordarà la importància de dotar el barri d'aquest nou òrgan de participació. La sessió està recomanada per a majors de 10 anys.

El taller, dinamitzat per Isa Vicente, traslladarà als menuts la idea de la participació com a dret i motor de transformació social. Les persones que vulguin assistir han de confirmar-ho amb un correu a consellinfantslafloresta@gmail.com.

Una de les funcions del consell serà decidir a què es destinarà la part de la partida de lliure disposició, dotada de 3.000 euros, que l'any passat va administrar l'Escola La Floresta. El principal repte per al nou òrgan és arribar a tots els nens florestans, no només als alumnes del centre educatiu. Per això, tenen la col·laboració de les entitats com l'Olímpyc, el Cau i l'Assemblea de Joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.