Salut investiga l'origen d'un quadre de vòmits que afecta 130 persones de l'escola Avenç


  • Comparteix:

Imatge de l'escola Avenç / Foto: Avenç

Imatge de l'escola Avenç / Foto: Avenç

El departament de Salut està investigant una intoxicació alimentària de 125 alumnes i cinc monitors de l'escola Avenç de Sant Cugat, ha pogut saber Cugat.cat. Els afectats presenten un quadre lleu de vòmits i nàusees. Tant el centre com Salut fan una crida a la calma a les famílies. Segons 324.cat una alumna estaria ingressada a l'Hospital General de Catalunya (HGC).

Els afectats van començar a presentar els símptomes aquest dimarts a la tarda i al vespre. L'escola va enviar un correu electrònic als pares per informar que s'havien posat en contacte de forma preventiva amb el departament de Salut i que se'ls aniria informant a mesura que se n'aclarís l'origen.

El centre assegura que no ha pres cap mesura extraordinària, tot i que s'ha extremat la precaució. La majoria d'alumnes afectats són de la part de secundària, i també hi ha cinc monitors amb aquests símptomes. Per la seva banda, Salut ha confirmat que, fins al moment, hi ha un total de 125 alumnes del total de 1.186 que té el centre amb un quadre de gastroenteritis lleu i de durada curta, amb evolució favorable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.