El ple extraordinari sobre el cas Palau i el PAV3 tindrà lloc el 20 de març


  • Comparteix:

Edifici consistorial / Foto: Localpres

Edifici consistorial / Foto: Localpres

L'Ajuntament convoca un ple extraordinari el dilluns 20 de març per tractar les adjudicacions d'obres a l'empresa Ferrovial. Aquest anunci arriba després que la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA hagin forçat la convocatòria d'aquesta sessió plenària perquè el govern local esclareixi la contractació de Ferrovial per fer obra pública. L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que faran les accions necessàries per 'aïllar el nom de Sant Cugat de qualsevol ombra de dubte' i critica que precisament ara les coalicions d'esquerra vulguin auditar una documentació validada el 2010 'pels mateixos grups, pel Parlament i pel jutge'.

En aquest sentit, el consistori recorda que aquell mateix any es va remetre l'expedient del PAV3 al Parlament i al jutjat d'instrucció, i destaca que 'en set anys mai ningú no ha demanat més informació ni mai s'ha citat ningú a declarar en considerar que els documents aportats estaven ben justificats'. També afegeix que el mateix jutge, en una interlocutòria, va explicitar que 'el procediment de licitació i contractació s'havia fet per part de l'Ajuntament de manera correcta'.

Sobre la validació feta en l'àmbit municipal, també l'any 2010 es va obrir una comissió informativa extraordinària de Territori que va facilitar a tots els grups de l'oposició la informació i la documentació de què disposa l'Ajuntament sobre l'adjudicació del PAV3. L'alcaldessa ha insistit que 'responsabilitat política és també avantposar el nom de l'Ajuntament per davant dels interessos legítims de partit' i que tenen 'les mans i els calaixos ben nets'.

Mercè Conesa

Des de l'Ajuntament posem de nou a disposició dels partits tota aquesta informació. Que se la miran del dret i del revés, però aquestes contractacions són correctes.


El ple extraordinari se celebrarà el dilluns 20 de març, a les tres de la tarda, just abans de la sessió ordinària del ple de març.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.