Ferrovial nega haver parlat amb Millet ni amb ningú de Sant Cugat de l'adjudicació de l'obra del PAV3


  • Comparteix:

El PAV3 de la Rambla del Celler

El PAV3 de la Rambla del Celler

L'exdirector general de Ferrovial, Pedro Buenaventura, nega haver parlat 'amb Millet ni amb ningú de Sant Cugat' de l'adjudicació de l'obra del PAV3 de la Rambla del Celler. El fiscal ha ensenyat un fax a Buenaventura que Millet li hauria enviat per informar-lo que estava al cas de l'adjudicació de l'obra de l'equipament santcugatenc a Ferrovial, però l'exdirectiu diu que no recorda haver-lo rebut.

Sobre l'adjudicació del PAV3 també ha dit que va ser una obra d'uns quatre milions a la qual només es va presentar una altra oferta, però que la de Ferrovial era molt superior tècnicament. A més, ha recordat que l'empresa tenia unes 700 obres en marxa i que presentaven ofertes per valor d'un bilió d'euros anuals.

Buenaventura també ha assegurat aquest divendres que no coneixia els extresorers de CDC Carles Torrent i Daniel Osàcar, i que només es reunia amb els exmàxims dirigents del Palau, Fèlix Millet i Jordi Montull, per tractar sobre les obres de remodelació de l'edifici modernista.

Així, durant la seva declaració com a encausat durant el judici del 'Cas Palau', Buenaventura ha respost al fiscal que els 11 milions que l'empresa va donar al Palau entre el 2000 i el 2010 van ser exclusivament per a patrocinis de concerts. A més, ha afegit que 'òbviament' no van patrocinar mai 'actes de partits polítics'.

Ple a Sant Cugat
La CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA han forçat la convocatòria d'un ple extraordinari, que se celebrarà el 20 de març a les tres de la tarda, perquè el govern local aclareixi la contractació de Ferrovial per fer obra pública a Sant Cugat. Els tres grups municipals adverteixen que l'empresa ha executat diversos treballs al marge de la construcció del PAV3, que ja va aparèixer vinculada amb el cas Palau anys enrere.

En resposta a la petició dels grups d'esquerres, l'alcaldessa, Mercè Conesa, va assegurar que faran les accions necessàries per 'aïllar el nom de Sant Cugat de qualsevol ombra de dubte' i critica que precisament ara les coalicions d'esquerra vulguin auditar una documentació validada el 2010 'pels mateixos grups, pel Parlament i pel jutge'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.