Sant Cugat commemora el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme amb un minut de silenci


  • Comparteix:

Sant Cugat ha commemorat per primera vegada aquest dissabte al migdia el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme amb un minut de silenci a la Plaça de la Vila, a les portes de l'ajuntament. L'acte, fruit d'una moció proposada per C's, ha tingut la presència d'una trentena de persones i ha posat punt final a la jornada de commemoració que la ciutat va iniciar dijous amb una xerrada a la Casa de Cultura sobre les conseqüències del terrorisme.

La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha reivindicat la necessitat de commemorar aquest tipus d'actes tenint en compte que Sant Cugat és una ciutat que dóna suport a la pau.

Sussana Pellicer

Som una ciutat defensora de la pau: som a la xarxa de ciutats defensores per la pau i per tant hem de donar suport a tots els actes que la defensin.


El Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme se celebra cada 11 de març amb motiu de l'atemptat que el 2004 va tenir lloc a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.