Detingut a Sabadell un santcugatenc per conduir una moto begut i amb matrícules falses


  • Comparteix:

La detenció s'ha efectuat a Sabadell / Foto: ACN

La detenció s'ha efectuat a Sabadell / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a Sabadell un conductor d'una motocicleta, veí de 41 anys de Sant Cugat, per circular sota els efectes de l'alcohol (0,28 mg/l d'aire expirat) i amb plaques falses. Els agents van veure com el conductor zigzaguejava entre els vehicles i sense respectar la distància de seguretat, i van comprovar que les plaques de matrícula no corresponien a una motocicleta, sinó a un turisme, el qual estaria donat de baixa.

L'infractor va dir als agents que l'error en la placa era del taller on havia portat la motocicleta, que ell no n'era conscient. Als registres policials li constava un antecedent idèntic en el qual l'individu havia donat la mateixa explicació. Els agents el van denunciar per una falsificació de document públic, a més de denunciar-lo per les infraccions de la circulació que havia efectuat anteriorment i per conduir sota els efectes de l'alcohol.

La motocicleta va quedar immobilitzada per no dur les plaques de matrícula que li corresponen i perquè el conductor no es trobava capacitat per a fer-ho segons la prova d'alcoholèmia. El denunciat està a l'espera que el citi el jutge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.