El barri de Can Barata es vesteix de festa tot el cap de setmana


  • Comparteix:

El barri de Can Barata celebra des d'avui i fins diumenge la seva Festa Major amb un programa ple d'activitats per a totes les edats. Durant els tres dies que duraran les festes del barri, els veïns podran gaudir d'activitats com un ball, partits de futbol, concerts i una xocolatada.

El barri de Can Barata-La Font Xica comença avui les seves festes majors amb un munt d'activitats preparades per a totes les edats. De divendres a diumenge, els santcugatencs que s'apropin podran gaudir de partits de futbol, xocolatades, diverses actuacions, ball i molta festa.

A més, dissabte, l'alcalde Lluís Recoder inagurarà els carrers de nova obra del barri. Un dels membres de la Comissió de Festes, Marc Illa, ha remarcat que volen que sigui una festa pensada per a tothom.

Marc Illa

Hi haurà activitats per a tothom sigui quina sigui la seva edat. Volem que tothom gaudeixi de la Festa de Can Barata


Pels joves hi ha preparada per dissabte 'La Tralarada', que consisteix en un camió que despertarà els veïns perquè s'afegeixin a la festa. La comissió de Festes espera una participació superior a les 200 persones. Tot i això, Marc Illa, membre de l'organització, fa una crida a tots els santugatencs que vulguin gaudir de tres dies de festes.

Marc Illa

Proposem unes festes per gaudir durant tres dies, on tots ens ho podem passar molt bé


Les festes finalitzaran el diumenge a les 17:00 amb el pregó a càrrec d'un dels veïns del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.