Un accident a l'AP-7 provoca 3 ferits greus i una tallada de trànsit


  • Comparteix:

L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 153 de l'AP-7

L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 153 de l'AP-7

Un accident de trànsit a l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat ha provocat aquest cap de setmana, almenys, 3 ferits de gravetat i ha obligat a tallar el trànsit en sentit Girona, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Dos vehicles amb matrícula de Barcelona han xocat aquest dissabte al quilòmetre 153 de l'AP-7 en sentit nord. Entre els tres ferits de gravetat hi ha un menor. A més, altres 3 persones amb ferides lleus. Ho expliquen des de l'oficina de premsa dels Bombers.

Bombers de la Generalitat

A un vehicle viatjava una família. La dona ha patit cremades i traumatisme crànial i un dels nens també. De l'altre cotxe, una dona ha estat ferida greu i un home lleu.


Un total de quatre dotacions de bombers han treballat fins les 5 de la tarda en l'assistència dels ferits. L'autopista AP-7 ha registrat retencions de 5 quilòmetres en sentit nord, segons que ha informat el Servei Català de Trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.