Cinc espais ompliran el centre de Sant Cugat de menjar i beure entre aquest vespre i diumenge


  • Comparteix:

És la primera edició del 'Sant Cugat ve de gust'

És la primera edició del 'Sant Cugat ve de gust'

El 'Sant Cugat ve de gust' ofereix entre aquest vespre i diumenge cinc espais amb activitats de degustació, venda de productes, tastets, xerrades i 'showcooking'. És una proposta enogastronòmica organitzada per l'Ajuntament i la Fundació Sant Cugat Actiu amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç (StC).

Espais del 'Sant Cugat ve de gust'
Cuina i Dolç, a partir d'aquest dissabte a la plaça d'Octavià, amb tastets creatius, xerrades i activitats de 'showcooking' amb la participació, entre d'altres, de la Fundació Alícia.

Tast de cervesa i vermut, a partir d'avui a la plaça del Rei, amb elaboradors locals i una zona dedicada a La Haba, la ciutat extremenya agermanada amb Sant Cugat.

Tast de vins, a partir d'avui al Celler Modernista, amb la participació de sis vinaters santcugatencs i productors italians de l'Alba, municipi italià agermanat amb Sant Cugat.

Becaina, a partir d'aquest dissabte als jardins del Monestir, lloc on relaxar-se i compartir l'experiència a les xarxes socials.

Horaris
Divendres, de set a onze de la nit.

Dissabte, de dotze del migdia a onze de la nit.

Diumenge, de dotze del migdia a deu de la nit.

Menús especials de mig centenar d'establiments
En paral·lel a la mostra enogastronòmica, una cinquantena de restaurants ofereix fins diumenge un menú que englobarà els plats més representatius de cada negoci a un preu tancat. Es pot consultar el llistat d'establiments a la web app Vedegust.santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.