L'Aplec Jove farà activitats a La Xesca després de descartar el reivindicat espai autogestionat


  • Comparteix:

L'Aplec Jove va reivindicar l'any passat habilitar els espais en desús de la ciutat / Foto: Aplec Jove

L'Aplec Jove va reivindicar l'any passat habilitar els espais en desús de la ciutat / Foto: Aplec Jove

L'Aplec Jove dóna suport al col·lectiu La Xesca per apostar per l'oci nocturn alternatiu i autogestionat a Sant Cugat. L'entitat ho explica en un comunicat on assegura que, després de més de dos anys de reivindicacions i de presentar un projecte descartat als pressupostos participatius, 'no s'ha obtingut cap mena de resposta' del consistori. Aquest dissabte a la nit, a partir de dos quarts de nou, l'Aplec Jove organitza les primeres activitats a La Xesca, amb un sopar popular a un preu de dos euros, un joc d'estratègia ambientat en la Guerra Civil i música.

El membre de l'Aplec Jove Andreu Massafret ha posat en valor el mètode de La Xesca per tenir un nou espai i ha lamentat que les converses amb l'Ajuntament no hagin prosperat.

Andreu Massafret

Amb la via que estàvem portant semblava que ens estaven prenent el pèl. La Xesca ha aconseguit el que nosaltres buscàvem i sembla que a l'Ajuntament li molesta.


Dilluns de la setmana que ve comença el judici contra La Xesca per haver okupat l'estiu passat un local a l'avinguda de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.