Sant Cugat ja té més de 90.000 habitants, segons les dades del padró municipal


  • Comparteix:

La població segueix creixent a la ciutat / Foto: Localpres

La població segueix creixent a la ciutat / Foto: Localpres

Sant Cugat té 90.121 habitants, un 1% més que l'any passat, segons dades actualitzades de març facilitades per l'Ajuntament. Amb aquest increment de 934 residents, la ciutat manté el creixement dels últims anys. Del total de persones empadronades a la ciutat, el 52,4% són dones i el 48,6% són homes. Distribuït per nacionalitats, l'espanyola encapçala la llista amb 79.730 habitants i la segueixen la italiana amb 1.033, la francesa amb 872, l'alemanya amb 668 i la boliviana amb 652.

Per franges d'edat, la més nombrosa és la que va dels 40 als 49 anys, amb 15.821 habitants. La segueix la canalla de fins a 12 anys, que suma 15.293 empadronats, i el sector de persones d'entre 50 i 59 anys, que són 15.643 persones.

La tinent d'alcalde de Govern Obert, Joana Barbany, s'ha felicitat per traspassar el llindar dels 90.000, però ha recordat que és important que el creixement sigui sostingut.

Joana Barbany

La ciutat va creixent a un ritme constant i és una bona notícia sempre que no sigui de forma desmesurada.


A falta que l'Institut Nacional d'Estadística (INE) espanyol faci oficials aquestes dades, Sant Cugat manté el ritme de creixement respecte l'any passat, però se situa lluny de l'1,8% registrat fa cinc anys. L'augment més accentuat dels últims anys va ser el 2011, que es va tancar amb 85.303 santcugatencs, un 2,3% més que l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.