Un intoxicat lleu per fum en una deflagració a la fàbrica d'Asfaltex a Sant Cugat


  • Comparteix:

La fàbrica es troba al polígon de Can Calopa / Foto: Google Maps

La fàbrica es troba al polígon de Can Calopa / Foto: Google Maps

Una persona ha quedat intoxicada lleument per fum aquest dijous a la tarda a causa d'una deflagració en una fàbrica a Sant Cugat, al polígon de Can Calopa. Segons Bombers de la Generalitat, els fets han tingut lloc a tres quarts de set de la tarda a l'empresa Asfaltex, situada als números 12-14 del carrer del Ter on s'ha produït una deflagració en un dipòsit d'asfalt bituminós. El material afectat d'aquest dipòsit s'ha transvasat en un altre contenidor. Segons el SEM, la persona afectada és un home de 45 anys que ha estat atès pels serveis sanitaris al mateix lloc dels fets.

Fins al lloc de l'incident, s'hi han desplaçat dues ambulàncies i un helicòpter del SEM. Bombers ha explicat a Cugat.cat que, finalment, l'actuació ha requerit set dotacions, quatre de les quals han fet tasques de refredament del dipòsit afectat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.