La pluja desllueix els actes de dissabte del 'Sant Cugat ve de gust'


  • Comparteix:

La mostra enogastrònomica del 'Sant Cugat ve de gust' d'aquest dissabte ha quedat deslluïda per la pluja, que ha afectat sobretot l'espai de cuina i dolços de la plaça d'Octavià, i el de cervesa i vermut de la plaça del Rei. Per contra, l'espai de vins i caves del Celler Modernista s'ha mantingut amb normalitat i ha acollit una mostra de productes vinícoles i agroalimentaris amb ambientació musical. La mostra se celebra a la ciutat des de divendres i està previst que continuï fins diumenge a la nit.

La pluja ha obligat a replantejar algunes activitats. La xerrada de la fundació Alicia sobre la cuina del peix al microones s'ha hagut de suspendre i el 'Kitcheen Beer', un taller d'elaboració de cervesa artesana, passarà a fer-se aquest diumenge a les set de la tarda. El taller de rissotto que havia d'impartir Eloi Rovira també s'ha ajornat fins diumenge.

No obstant això, la Fundació Sant Cugat Actiu, organitzadors del 'Sant Cugat ve de gust', remarca que tots els restauradors es mantenen operatius. Ho ha explicat a Cugat.cat la directora de la fundació, Sílvia Solanellas.

Sílvia Solanellas

Els restauradors estan totalment operatius, la gent pot anar al punt d'informació turística de la plaça d'Octavià a comprar els tiquets, les copes, beure... Tot està obert.


Els assistents, malgrat el mal temps, han gaudit d'alguns dels tasts del matí i s'han mostrat satisfets amb la iniciativa.

Assistents

Hem tastat formatges suaus i altres més curats, i la veritat és que de moment ens han agradat tots. / Estic tastant bastonets i pernil salat, i està molt bo. / Una croqueta de pollastre amb curri. Està molt bé, llàstima del dia. / Sempre va bé conèixer llocs nous, saber què fan els restaurants, tipus de vins.


A més d'aquesta mostra gastronòmica, el 'Sant Cugat ve de gust' també ofereix el 'Menú ve de gust', que durant aquesta setmana serveixen més de 50 restaurants de la ciutat a preu tancat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.