La Xesca convoca una concentració contra el judici per okupació que comença dilluns

La Xesca vol quedar-se sigui quina sigui la decisió judicial

Societat

Publicat el 1/abr/17 per Albert Prat

La Xesca convoca una concentració aquest dilluns a les set de la tarda a la plaça d'Octavià en rebuig al procés judicial que haurà començat aquell mateix migdia. El casal espera una resolució desfavorable que els obligui a abandonar l'immoble, però assegura que la seva intenció és mantenir-se dins el local davant la negativa de l'Ajuntament a donar espais a 'iniciatives autogestionades'. La membre de la Xesca Patrícia Gotarda ha defensat que l'okupació, tot i ser 'il·legal', és 'molt legítima'.

Més d'una vintena de persones ha assistit aquest divendres a l'assemblea de La Xesca, que ha decidit mantenir-se ferma en les reivindicacions d'espais per al jovent i en la campanya 'Okupem l'absurd', que assenyala edificis buits que podrien aprofitar-se per donar servei als ciutadans. La membre de la Xesca Patrícia Gotarda ha explicat a Cugat.cat que, sigui quina sigui la decisió judicial, seguiran amb l'okupació.

Patrícia Gotarda

No marxarem perquè creiem que els projectes col·lectius també s'han de defensar col·lectivament. Tot i que sigui il·legal és molt legítim, és absurda la llei que protegeix aquests interessos. Com que no té sentit que ens facin fora, ens quedem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El judici comença aquest dilluns a dos quarts d'una al jutjat de Rubí.